Att skapa juridiska avtal har aldrig varit enklare

Juridik kan vara krångligt och tidskrävande. Dessutom är juridisk rådgivning dyrt. Jurio har därför utvecklat en lösning som gör att du, oavsett om du är privatperson eller företagare, kan upprätta skräddarsydda juridiska handlingar på egen hand.

13 januari 2022

Vad händer med din egendom när du och din sambo separerar? Vad händer när du går bort? Är du orolig för vad som kommer hända när du på grund av sjukdom eller ålderdom inte längre kan sköta dina egna ärenden, och vill du att en specifik person ska företräda dig när det sker? Är du egenföretagare i behov av att anställa någon deltid? Jurio har utvecklat en smart lösning som gör det möjligt för dig att ta fram de juridiska handlingar som just du behöver.

Varför digitala kontrakt?

Det är svårt att få tid över till juridisk rådgivning i en hektisk vardag. Dessutom är rådgivning från traditionella jurister och advokater dyrt. Jurio har som mål att göra juridiken tillgänglig för alla genom att erbjuda skräddarsydda juridiska handlingar, oavsett livssituation.

Våra juridiska dokument skapas genom att du svarar på ett antal frågor i våra smarta digitala formulär. Formulären är framtagna av jurister och ställer samma frågor som en advokat skulle ställa vid personlig rådgivning. Formuläret håller automatiskt koll på alla Sveriges lagar och regler, och du kan därför vara säker på att du kommer få ett juridiskt giltigt dokument.

Vi underlättar för dig så mycket det bara går. Flera av våra dokument kan signeras digitalt, och vi erbjuder engelska exemplar för flera av våra avtal. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya juridiska dokument och artiklar och på vår hemsida hittar du massvis med juridiska artiklar som ger dig vägledning inom en rad olika rättsområden. Här hittar du enkelt alla dokument du kan skapa med Jurio.

Smidigt, snabbt och prisvärt!

Undvik missförstånd och onödiga tvister, och skapa skräddarsydda juridiska handlingar du med! Med Jurio får du på nolltid skräddarsydda juridiska dokument som passar just dig, samtidigt som du sparar tusenlappar jämfört med traditionella advokater. Du kan vara säker på att dina dokument kommer bli juridiskt giltiga, och att de anpassas efter alla dina behov.

Vi finns alltid nära till hands om du skulle behöva hjälp. Vi hjälper dig gärna i vår chattfunktion där vi svarar på alla dina frågor, alla arbetsdagar 09-17.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av