Panasonic Lumix DMC-GH2

DMC-GH2 riktar sig till den kvalitetsmedvetna användaren som både vill ha BILDKVALITET OCH FLEXIBILITET SOM HOS EN SYSTEMKAMERA och en liten kamera att bära omkring på. Detta är Panasonic mycket nära att leverera.

8 april 2011

Den här Micro Four Thirds-kameran är inte till för vem som helst. Priset kommer att få en del att backa, och flera andra följer efter när de inser att det sitter hela 24 knappar och rattar på kameran. Dessutom får man inte ut det mesta av kameran om man inte fotograferar i råformat. Men de som nappar kommer dock inte att ångra det.

De många knapparna gör att den rutinerade kan ställa in kameran blixtsnabbt. Hela tre knappar kan programmeras till att ställa in vad fotografen vill, som t.ex. ISO, vitbalans, färgåtergivning eller ljusmätningsmetod. Dessutom ger de övriga knapparna direkt åtkomst till de mest använda funktionerna. Kameran har en utmärkt skärm som kan vinklas och vridas åt alla håll samt en elektronisk sökare av hög kvalitet. Kameran växlar själv från skärm till sökare när den sätts för ögat.

Betyg: 84%

Läs mer Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 6 som finns i butik nu.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av