E-boken "Bli bättre på Lightroom"

Du kan läsa vår nya e-bok om Lightroom på surfplattan, mobilen och datorn.

© Shutterstock.com

Ny e-bok från Bonnier Digital FOTO: Stor guide till Lightroom

Du som prenumererar kan nu ladda ned vår nya e-bok med kurser och tips om smarta funktioner i Lightroom.

12 augusti 2019 av Kristoffer Engbo

Nu kan du ladda ned vår nya e-bok ”Bli bättre på Lightroom” där vi har sammanställt en del av vårt bästa innehåll från Bonnier Digital FOTO om det omfattande bildprogrammet.

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan fritt ladda ned den 35 sidor långa e-boken, som är sprängfylld med information som gör dig till en effektivare användare av programmet och ger dig bättre bilder.

> Läs mer om Lightroom här 

I e-boken hittar du bland annat tio kurser där vi går igenom några av de viktigaste funktionerna i organiseringsdelen och demonstrerar både grundläggande och avancerad bildbehandling.

Du får även tips som gör att du kan jobba ännu snabbare i programmet, och så visar vi en enkel metod för att placera bilderna exakt på en världskarta, så att du alltid vet var de är tagna.

Så får du e-boken ”Bli bättre på Lightroom”

E-boken ligger i Fördelszonen, vår särskilda del av internet som bara är till för våra prenumeranter. Här hittar du videor, program, färdiga justeringar till Lightroom och Photoshop plus mycket mer.

Här kan du ladda ned e-boken Bli bättre på Lightroom”

Om du prenumererar på tidningen men ännu inte har åtkomst till materialet i Fördelszonen, skapar du bara en profil här. När du har skapat profilen kan du bli ombedd att skriva in ditt prenumerationsnummer den första gången som du vill ladda ned eller visa innehåll.

Du hittar prenumerationsnumret på inbetalningskorten som du får tillsammans med tidningen.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av