Nu kan du lära dig Photoshop från grunden

I vår omfattande videoserie går vi igenom alla grunderna i det stora bildbehandlingsprogrammet, så att du kan skapa snyggare bilder.

11 september 2023 av Kristoffer Engbo

Photoshop är proppfullt av möjligheter att förbättra bilder, skapa fantastiska effekter och sätta ihop dina foton på nya sätt.

Nu kan du lära dig att använda bildredigeringsprogrammet från grunden. På Bonnier Digital FOTO har vi mer än tjugo års erfarenhet av programmet, och vi har spelat in en videoserie som lär dig alla grunderna.

I våra kursvideor om grunderna i Photoshop får du bland annat en översikt över användargränssnittet och var du hittar de viktigaste funktionerna. Vi visar dig också hur du gör friläggningar, så att du t.ex. kan sätta in en ny bakgrund, och hur du arbetar i lager, så att du kan sätta ihop delar från olika bilder och flytta runt dem.

Photoshop kan också använda artificiell intelligens för att ge dig avancerade men lättanvända effekter, och i en av videorna i vår grundkurs visar vi vilka möjligheter som finns.

Självklart kan du även förbättra ljus, färger och andra aspekter av dina bilder, och vi visar dig steg för steg hur du gör de grundläggande justeringarna som lyfter dina bilder till nya höjder.

Nedan kan du se ett av avsnitten i serien.

Många timmars läsning och inspiration

Om du är intresserad av att se resten av videoserien kan du alltid prenumerera på Bonnier Digital FOTO. Då får du även tillgång till allt det andra, fantastiska innehållet i vårt online-universum, Fördelszonen.

Här hittar du de bästa programmen till din kamera och kan ladda ner dem säkert. Du hittar också ett stort utbud av artiklar, guider och e-böcker som du kan läsa när du vill.

Du kan också välja att läsa i vår tidningsapp Wype. Som prenumerant kan du läsa flera årgångar av Bonnier Digital FOTO utan extra kostnad.

Det betyder att du enkelt och bekvämt kan ta med oss på semestern, till sommarstugan eller till parken och lära dig mer på vägen.

Just nu har vi massor av erbjudanden i vår webbshop. Du hittar allihop här.

© Bonnier Digital FOTO

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av