Gör dina bästa bilder ännu bättre

Det effektiva programvarupaketet Perfect Photo Suite är snart klart i version 9 och gör det möjligt att gå tillbaka och ändra gjorda justeringar vid en senare tidpunkt. Programmet har även förbättrade funktioner för att markera områden.

5 september 2014

onOne Software står bakom en av de allra bästa samlingarna av pluginer när det gäller att förbättra dina bilder och lägga till snygga effekter. Nu är utvecklaren snart klar med Perfect Photo Suite 9, och många godbitar är på ingång.

Paketet omfattar bland annat den alldeles nya funktionen Smart Photo som gör det möjligt att ändra alla dina justeringar vid en senare tidpunkt efter att du har sparat bilden. Det påminner alltså om hur man jobbar i t.ex. Lightroom.

Råfiler visas också snabbare än förut i programmets organiseringsdel, och så har de verktyg och funktioner som används för att markera bestämda områden i motivet blivit ännu bättre.

Utvecklarna lockar också med en ny funktion för att avlägsna brus, och man kan till och med avlägsna korn i vissa utvalda delar av bilden, till exempel bara i skuggorna eller högdagrarna. Perfect Photo Suite 9 kommer under oktober i två versioner. Basic är ett självstående program, medan Premium även fungerar som plugin till Photoshop, Lightroom, Elements och Aperture. Priserna blir 680 respektive 1030 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av