Google klara med nytt fotoprogram

Med den nya, användbara appen Google Foton för Google Phone och iOS gör Google det både enklare och roligare att spara och dela bilder.

1 juni 2015

Google är klara med sin nya app Foton, som finns tillgänglig för både Googles operativsystem och Apples iOS. Appen är gratis och man får obegränsat utrymme för bilder i molnet med en maximal storlek på 16,0 megapixel per bild. Bilderna sparas och synkroniseras gratis, så de ligger säkert och är tillgängliga på alla enheter som man använder. Bilderna komprimeras, men sparas i en upplösning som gör att de kan skrivas ut i hög upplösning.

Google organiserar automatiskt dina bilder efter personer, platser och viktiga händelser, så man behöver inte ge bilderna nyckelord eller skapa album. Programmet kan även lägga samman panoraman eller HDR-bilder på automatisk väg. Google Foton kan till och med sammanställa en liten video med bilder och videoklipp från en bestämd händelse. Här kommer videon automatiskt fram med effekter och musik färdig att dela. Vi har redan testat appen och vi är begeistrade över de många spännande funktionerna som fungerar överraskande bra. Här har Apple fått något att bita i.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av