Dela dina bilder i sociala medier

Det är lätt att visa upp sina bilder för släkt och vänner via de populära sociala nätverken. Här visar vi hur du gör, och vi kommer också med tips om vilken tjänst som är den bästa för dig.

De sociala medierna var i början intressanta mest för yngre generationer, men i dag har alla hoppat på tåget. De största och viktigaste sociala medierna är en stor del av vardagskommunikationen på det privata planet mellan släkt och vänner, men det gäller också i det offentliga och USA:s president Obama eller popsångare som Madonna och alla som är intresserade av dem. Alla viktiga offentliga personer, oavsett om det är politiker eller rocksångare, kan få ut sitt budskap väldigt snabbt och brett via de sociala medierna.

Man kan använda sociala medier på många sätt, men det mest intressanta är givetvis när det är möjligt att lägga upp sina egna bilder på ett lätt och logiskt sätt, så att man med bara några klickningar kan få respons från sina vänner och andre användare av tjänsten. En av fördelarna är att du till exempel kan visa upp dina finaste bilder och genast få kritik och skapa en dialog för att bli en bättre fotograf.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av