Adobe ger 20 % rabatt på Creative Cloud

Adobe ger 20 % rabatt på Creative Cloud med Photoshop och Lightroom

Om du har användning för Adobes samtliga program, ska du slå till nu. Just nu kan man nämligen abonnera på hela Creative Cloud till reapris, med anledning av Black Friday.

22 november 2016

Adobe ligger bakom program som Photoshop, Elements och Lightroom som vi skriver mycket om i våra guider och kurser i tidningen Bonnier Digital FOTO.

Men deras programutbud omfattar mycket mer än bara bildbehandlingsprogram, och med Adobes Creative Cloud kan du jobba med videoredigering i Premiere Pro, göra layoutarbete i InDesign, grafik i Illustrator, få överblick med Bridge med mera.

> Läs också: Nyheter och tips om Photoshop

Med anledning av Black Friday på fredag, ger Adobe just nu 20 procents rabatt på hela Creative Cloud-paketet, så att du kan abonnera på det för 425 kronor i månaden under det första året.

Ännu billigare för studerande

Om du är lärare eller studerande är paketet ännu billigare, för då kommer du undan med 141,25 kronor i månaden under det första året. Det är 74 procent billigare än normalpriset.

Du kan naturligtvis också nöja dig med att abonnera på fotopaketet med Lightroom och Photoshop för 107,50 kronor per månad som vanligt. Men tyvärr är det här paketet inte nedsatt ytterligare vid det här tillfället.

> Läs också: Nyheter och tips om Lightroom

Du kan abonnera på Creative Cloud direkt från Adobe på deras webbplats.

Erbjudandet gäller till och med fredagen den 25 november 2016, Black Friday närmare bestämt. Och just den här dagen kan du säkert också hitta fler andra bra erbjudande till kameraväskan.

> Läs också: Nyheter och tips om Photoshop Elements

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av