Fotografera på skidsemestern utan att åka vilse

Om du tänker köpa en tålig kamera till skidresan eller dyksemestern vid varmare breddgrader har Panasonic en fräsch nyhet. Lumix DMC-FT3 har till och med inbyggd gps, kompass, höjdmätare och barometer.

25 januari 2011

En vädertålig kamera som står emot lite av varje är bra att ha när man är på en aktiv semester. Lumix DMC-FT3 är en ny modell från Panasonic i denna kategori. Kameran klarar temperaturer ner till -10 grader, kan ta bilder under vattnet ner till 12 meters djup samt överlever ett fall från två meters höjd.

Den kompakta kameran finns i fräscha färger och har en upplösning på 12,1 megapixlar. Den optiska zoomen på 4,6x täcker omfånget 28-128 mm. Kameran har dessutom inbyggd gps, och överraskande nog har den även kompass, höjdmätare och barometer. Det är alltså en perfekt modell för alla som älskar friluftsliv.

Panasonic Lumix DMC-FT3 kan spela in video i Full HD och är utrustad med Panasonics speciella 3D-funktion för stillbilder. Detta robusta vidunder väntas dyka upp i butikerna i mars. Priset är inte fastställt.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av