Screenshot Matteo Bertoli 4k iPhone 8 Plus

Filmskaparen Matteo Bertoli visar i den här videon vilken imponerande fin videokvalitet som iPhone 8 Plus har.

© Matteo Bertoli

Video i 4K: Se den imponerande kvaliteten från iPhone 8 Plus

Filmskaparen Matteo Bertoli har spelat in en video som visar den imponerande kvaliteten som man får på videoklippen med nya iPhone 8 Plus. Här hittar du den sevärda videon.

29 september 2017 av Louise Houmøller

Det är inte den första gången som den italienska filmskaparen Matteo Bertoli har imponerat med video som han har spelat in med Apples iPhone. 

Tidigare har han spelat in en tjusig video med iPhone 7 Plus, och nu har han  prövat krafterna med att spela in video i 4K med nya iPhone 8 Plus.

Videon är inspelad i Los Angeles, helt och hållet med iPhone 8 Plus i antingen 24p, 48p eller 60p. Det mesta är dessutom inspelat på fri hand.

Matteo använde appen Filmic Pro (som dock hade en del problem med iOS 11) vid inspelningen, och han redigerade klippen med DaVinci Resolve 14. Och resultatet gör inte någon besviken!

Det nya operativsystemet iOS 11 kommer dessutom med ett helt bytt format för både video och foto, så att du kan spara utrymme på mobilen.


Kvällsscen inspelad med iPhone 8 Plus

Särskilt bilderna i svagt ljus blir imponerande med nya iPhone 8 Plus. 

© Matteo Bertoli

Fotografen imponerad över iPhone 8 Plus

"Apple sa att de hade förbättrat sensorn, och det stämmer. Jag var grymt imponerad över färgerna som man kan få fram med hjälp av den här iPhone-modellen", skriver Bertoli i sin beskrivning av videon.

"Det dynamiska omfånget är också väldigt imponerande, och dubbelkameran är så pass mycket bättre att man faktiskt kan använda den för att spela in video."

Den här videon är en av de första genomarbetade 4K-videon som har spelats in med nya iPhone 8 Plus, så om du är nyfiken på vad Apples senaste mobiltelefon kan prestera i fråga om video, är det inte en dålig idé att lägga 2 1/2 minut på Bertolis video.

Nu ser vi dessutom ännu mer fram emot vad iPhone X kan åstadkomma när vi väl får möjlighet att testa den.

Fik du ikke helt fat i, hvilke forskelle der er på kameraerne i de nye modeller af iPhone, så har vi kigget på kameraerne her. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av