Apple i spetsen för trådlöst korståg

Med sin nya iPhone blir Apple sanna pionjärer för en trådlös framtid som redan är på framfart

27 september 2016

>Få ett superbra erbjudande på ett häftigt, trådlöst Bluetooth-headset.

Vår vardag blir alltmer trådlös.

Prylar och diverse elektroniska produkter blir i högre grad fria från sladdar och kablar, och utvecklingen ser inte ut att upphöra den närmsta tiden.

Det senaste exemplet i raden är Apple, som med sitt nya flaggskepp iPhone 7 går ett steg längre i kampen för en trådlös framtid.

Farväl till uttaget

Det är inte längre någon hemlighet att Apple har skrotat hörlursuttaget på sin nya iPhone i samband med introduktionen av de nya trådlösa hörlurarna, som de kallar AirPods.

Eller... i alla fall nästan skrotat. För säkerhets skull har Apple nämligen skapat en liten extra adapter så att man fortfarande kan ansluta hörlurar eller liknande med en sladd.

Tar ledningen på gott och ont

Även om det verkar paradoxalt kan denna lilla adapter vara en försonande gest, eftersom beslutet att ta bort uttaget har lett till en hel del kritik från både recensenter och användare.

Att mobilgiganten tar bort uttaget är dock ett stort beslut som understryker att den trådlösa utvecklingen pågår för fullt.

Du kan se ett utdrag av presentationen av den sladdlösa iPhonen här:

Häng med i den trådlösa utvecklingen

Om du också gillar tanken på en alltmer trådlös vardag kan du komma ett steg närmare den verkligheten med DIGITAL FOTO för alla.

När du beställer tidningen kan du nämligen få ett set med trådlösa Bluetooth-hörlurar som enkelt kan anslutas till din mobil, surfplatta eller dator.

De har en räckvidd på 10 meter och en inbyggd mikrofon som gör att du kan prata i telefon eller använda Skype utan att störas av sladdar.

>Få ett superbra erbjudande på ett häftigt, trådlöst Bluetooth-headset.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av