Kameraguiden 2019

Förutom att spara guiden på datorn och surfplattan kan du spara den på mobilen, så att du alltid har den med dig.

© Shutterstock.com/Bonnier Digital FOTO

Komplett översikt över tillgängliga systemkameror i butikerna

Du som prenumererar på Bonnier Digital FOTO kan nu ladda ned vår guide som ger dig översikt över tillgängliga systemkameror på marknaden.

19 juni 2019 av Kristoffer Engbo

På kameramarknaden finns det nu inte mindre än 86 olika modeller av systemkameror, så det kan vara svårt att hålla koll på alla modeller och prisklasser.

Vi har gjort det enkelt med vår nya kameraguide för 2019, som du kan ladda ned i Fördelszonen om du prenumererar på Bonnier Digital FOTO.

I guiden får du översikt över alla aktuella kameror med utbytbart objektiv och sensorstorlekar upp till och med fullformat.

Direkt åtkomst till kameratest

I den elektroniska guiden, som är i pdf-format, kan du klicka på en bild av en kamera och komma direkt till vårt test av kameran i Prylguiden på bonnierdigitalfoto.se.

Guiden är indelad efter kameramärken och olika klasser, så att du snabbt kan hitta modellerna som du är intresserad av.

I dag finns många kameramodeller kvar i butikerna i flera år. Det betyder att du ofta kan hitta en tidigare generation av t.ex. en toppmodell till ett betydligt lägre pris än när kameran lanserades.

Därför kan du i guiden också se när de enskilda modellerna lanserades.

Så får du tag på Kameraguiden 2019

Kameraguiden ligger i Fördelszonen som endast är till för våra prenumeranter, och den är sprängfylld med videor, e-böcker, guider och mycket mer.

Här kan du ladda ned Kameraguiden 2019.

Om du prenumererar på tidningen men ännu inte har åtkomst till Fördelszonen, skapar du helt enkelt en profil här. När du har skapat din profil kan di bli ombedd att skriva in ditt prenumerationsnummer den första gången som du vill ladda ned eller visa innehåll.

Du hittar prenumerationsnumret på inbetalningskortet som du får tillsammans med tidningen.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av