Test av Panasonic Lumix DMC-TZ30

Med 20x optisk zoom, inbyggd gps och möjlighet att spela in video i Full HD är Panasonic Lumix DMC-TZ30 en sollar kandidat för den som är på jakt efter en kamera till semestern.

19 september 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Panasonic Lumix DMC-TZ30.

Panasonic förstår att kombinera snygg design med både användarvänlighet och fotoglädje. TZ30 är ännu ett säkert bevis på att företaget tillverkar några av de bästa resekamerorna på marknaden. TZ30 har inbyggd gps, som automatiskt registrerar var man befinner sig och skriver in information om land och stad i bildernas metadata. Om man överför en rad kartor från den medföljande cd:n till ett SD-kort och sedan lagrar informationen i kamerans inbyggda minne kan man också se namnet på områden och sevärdheter man fotograferar.

En annan klar fördel med kameran är den tryckkänsliga skärmen på 3,0 tum, som är skarp och tydlig. Skärmens upplösning är 460 000 punkter, och med bara några fingertryckningar kan man snabbt zooma, välja fokuspunkt och fotografera med hjälp av skärmen. Det är extremt lätt. Stort beröm till Panasonic för den här fina finessen.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av