Samsung-kamera med mobilt nätverk

Nya Galaxy Camera från Samsung kan i stort sett samma sak som företagets smarttelefon - bortsett från at ringa. Den bjuder t.ex. på en jätteskärm samt antingen 3G eller 4G för dataöverföring.

31 augusti 2012

Med Samsungs nya Galaxy Camera kommer man nästan inte närmare att smälta samman kameran med mobiltelefonen. Nyheten delar mycket av samma teknik som i företagets smarttelefon Galaxy SIII och har t.ex. en snabb processer, och den har också operativsystemet Android 4.1 och en jätteskärm på 4,8 tum där man styr alla funktionerna. Skärmen är givetvis tryckkänslig.

Men nyskapelserna upphör inte där, för Galaxy Camera har inbyggt mobilt nätverk för antingen 3G eller 4G, så att man alltid har anslutning till Internet. Faktiskt är det bara den bristande möjligheten att ringa till andra som gör att man inte kan låta telefonen stanna hemma. Nyheten har givetvis trådlöst nätverk.

Även kameradelen är välutrustad. Upplösningen är 16,0 megapixel, och det finns en 21x optisk zoom som täcker 23 mm till 481 mm. Funktionen Auto Cloud Backup säkerhetskopierar dina bilder till molnet när de är tagna. Du kan läsa mer om Galaxy Camera här på engelska.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av