Samsung DV300F

Kameran backar upp dina bilder

Samsung är klara med en ny modell i sin serie av kompaktkameror med två skärmar, och nyheten har en fiffig funktion som säkrar dina bilder mot datorhaveri.

6 januari 2012

Vi har tidigare sett fickkameror från Samsung med två skärmar, men nya DV300F är den första som också har inbyggt wi-fi. Det innebär att man kan skicka bilder i ett mejl direkt från kameran eller lägga upp dem på tjänster som Flickr, Picasa Web Album eller Facebook så snart man kommer åt sitt trådlösa nätverk. DV300F kan också automatiskt säkra bilderna mot datorhaveri och liknande genom att lägga dem på Microsofts backuptjänst Skydrive, där man får 25 gigabyte gratis och kan visa sina bilder för andra. Dessutom överförs bilderna automatiskt och trådlöst till datorn.

Har man en Iphone eller Android-telefon kan man via en app fjärrstyra kameran trådlöst via wi-fi-funktionen. Skärmen på kamerans framsida är på 1,5 tum, och på den kan de man fotograferar se hur de tar sig ut innan man trycker på utlösarknappen. Skärmen är också till stor hjälp när man tar självporträtt. Kamerans upplösning är 16,0 megapixel, och den har 5x optisk zoom, vilket motsvarar 25&endash;125 mm.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av