Hög upplösning i fickformat

Med Sony Cybershot DSC-WX200 har man ökat upplösningen rejält, även om kameran är liten och lätt får plats i fickan. Dessutom har den ett jättstort zoomområde och inbyggt wi-fi.

Cybershot DSC-WX200 är en ny, fiffig fickkamera från Sony som är en intressant liten resekamera om man vill ha hög upplösning men inte kan bära med sig den stora utrustningen. Kamerans upplösning är nämligen på hela 18,2 megapixel och den har 10x zoom som täcker området 25-250 mm. Bildstabiliseringen sägs också vara förbättrad.

Den snygga kameran är på 9,2 x 5,2 x 2,2 cm, och den väger 121 gram. Den har inbyggt wi-fi, så att man snabbt kan överföra bilder till sin smarttelefon och sedan skicka dem vidare till t.ex. Facebook eller Instagram. Det ingår ett stort urval av kreativa effekter och en användbar funktion för att åstadkomma snygga panoramabilder. En fiffig funktion för motivigenkänning ska dessutom ge välexponerade bilder oavsett om man fotograferar porträtt eller landskap. DSC-WX200 finns i färgerna silver och svart. Priset är 2300 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av