spektakulära semesterbilder med actionkamera

Kul bilder från semestern med actionkamera

Med en liten actionkamera kan du ta nya semesterbilder med motiv som din tunga utrustning inte kommer i närheten av.

9 juni 2016

Små actionkameror som exempelvis GoPro har blivit populära för att spela in videoklipp av all världens extrema aktiviteter, men du kan även använda dem för att ta fantastiska stillbilder när tempot är desto lugnare.

Ofta kan du dessutom ta bilder som inte är möjliga att komma åt med din vanliga utrustning, såvida du inte lägger en massa pengar på dyr extrautrustning.

Det är inte heller bara GoPro som tillverkar bra actionkameror, även om de nog för tillfället dominerar marknaden (och har de dyraste kamerorna). Tillverkare som Panasonic, Garmin, Sony, Ricoh med flera finns också med på banan.

Fantasin sätter gränserna

Den allra största fördelen med actionkamerorna är att de är så små och att de kan monteras på allt från hjälmar, bilar och cykelstyren till surfbrädor och till och med husdjur.

Dessutom kan de följa med ner under vattnet, och så har objektiven vanligtvis en extrem vidvinkel som får med väldigt mycket av motivet på bilderna.

Här kan du se några exempel på bra och roliga bilder som fotograferna kunde ta tack vare att de använde actionkamerorr

quem queria uma lagoa assim nesse calor? 🌞🌄🍃 tag #selfiegopro

Et opslag delt af GoPro Selfies (@selfiegopro) den

Aquele pôr do sol ☀️🙏

Et opslag delt af GoPro Selfies (@selfiegopro) den

Som prenumerant kan du gratis ladda ner artikeln från Digital FOTO nummer 9/2016, där du kan läsa allt om actionkameror.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av