Casio spolar tillbaka tiden

Nya Casio Exilim EX-ZR700 tar extra bilder, så att du kan välja ut den bästa actionbilden. Dessutom har den en användbar makrofunktion för att åstadkomma optimalt skärpedjup.

1 februari 2013

Casio är kända för att göra kompaktkameror som kan ta många bilder per sekund, och nya Exilim EX-ZR700 har också några trumfkort på hand. Kamerans Triple Shot-funktion tar nämligen blixtsnabbt två extra bilder före och efter att du har tryckt ner utlösarknappen, så att du sedan kan välja den bästa actionbilden i serien.

Man kan ta ända upp till 30 bilder per sekund, och kameran har en så kallad high-speed-autofokus som ställer in skärpan på bara 0,18 sekund. Kameran har också en riktigt användbar funktion till makro, där kameran tar en rad bilder med olika fokus och sedan lägger samman dem så att man får ett stort skärpedjup där allt är skarpt.

Exilim EX-ZR700 har trots sin kompakta storlek 18x optisk zoom som täcker området från 25 mm till 450 mm. Kameran har inbyggd optisk bildstabilisering, och upplösningen är 16,1 megapixel. Priset är på 2999 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av