Foto: Arovia

Spännande nyheter från Kickstarter

På crowdfunding-portalen Kickstarter kan du få en intressant förstahandstitt på de senaste idéerna inom teknik och mycket annat. Det gäller också för spännande fotoprylar som du både kan se och stötta.

17 november 2016

Du har säkert varit med om något liknande. Du sitter på tåget och känner dig uttråkad. Egentligen skulle du vilja kolla på film eller bläddra genom din bildsamling, men eftersom du inte orkade släpa med dig den bärbara datorn är mobilen den bästa skärmen som du har till hands.

Lösningen på det här problemet heter SPUD och kommer från Arovia, och just nu ligger den ute på Kickstarter. I korta drag ska SPUD nämligen vara världens första extremt bärbara skärm i hög upplösning. SPUD är en liten projektor som har byggts samman med en hopfällbar skärm. Materialet har tillverkats för att inte bli skrynkligt, och i hopfällt skick är inte hela paketet större än en pocketbok. Skärmen har en HDMI-ingång, och du kan även ansluta SPUD till dina enheter på trådlös väg.

Se mer om Arovia SPUD på Kickstarter: https://www.kickstarter.com/projects/1677563729/the-spontaneous-pop-up-display-spud?ref=nav_search

Sätt kameran i skärpet

En annan nytänkande tillverkare är Spiderlight som hoppas att kunna skramla ihop tillräckligt med pengar för att påbörja produktionen av Holster. Holster är en fiffig monteringsplatta till kameror av det lättare slaget, som gör att kameran alltid finns nära till hands i skärpet snarare än att vara undanstoppad i en väska.

Se mer om Spiderlight Holster här: https://www.kickstarter.com/projects/spiderholster/spiderlight-holster?ref=category_popular

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av