MacBook selfie stick

Selfiepinne till MacBook och surfplatta

Om du inte har din smartmobil till hands kan du använda din surfplatta eller MacBook för att ta en selfie. Och med de här smarta selfiepinnarna blir det lite lättare – även om du knappast får några stilpoäng...

3 mars 2016

Alla instagrammare med självrespekt har en selfiepinne i väskan när den perfekta selfien från smartmobilen ska postas i sociala medier.

Nu har konceptet selfiepinnar också kommit till din surfplatta, så att du kan använda kameran i sin iPad ännu bättre. Det är webbutiken AccessoryGeeks, som säljer den nya selfiepinnen för surfplattan, som antingen kan monteras på själva selfiepinnen eller på ett vanligt standardstativ.

surfplatta selfiepinne

Och varför stoppa där? Om du inte tycker att det ser tillräckligt dumt ut med en selfiepinne till smartmobilen eller surfplattan kan du ju göra ett försök med selfiepinnen för MacBook!

Tyvärr (eller som tur är) finns den här märkliga uppfinningen inte på marknaden – ännu. Den är framtagen som ett konstprojekt på webbplatsen macbookselfiestick av en ung konstnärstrio, som består av Moises, John Yuyi och Tom Galle.

Gruppen är dock inte negativa till att gå vidare med projektet om intresset är tillräckligt stort.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av