powerbank ljus digitalfoto

Ny powerbank med inbyggd fotolampa och massor av ström

De 32 LED-lamporna hjälper dig om du saknar ljus i bilderna, och praktisk laddning via solceller medför att du alltid har tillgång till ström, hur länge du än är ute i fält. Just nu kan di få den nya 3-i-1-powerbanken för foto till ett extraordinärt bra pris med Bonnier Digital FOTO.

2 maj 2019 av Jeppe Vestergaard Jensen

Det finns nästan inget värre för en fotoentusiast än att missa en perfekt bild. 

Det kan bl.a. inträffa när kamerans batteri har tagit slut, eller när rätt motiv inte uppenbarar sig förrän ljuset är på väg att försvinna.

Med Bonnier Digital FOTOs nye 3-i-1-powerbank för foto minimerar du risken att missa de bästa bilderna.

Powerbanken ger nämligen massor av ström till digitalkameran, mobilen och surfplattan – och det är inte det enda som powerbanken för foto klarar av.

Få powerbanken samt två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto!

Få aldrig slut på ström

Powerbanken kan ladda digitalkameran, mobilen eller surfplattan via USB. Den har en kapacitet på 8000 mAh, vilket räcker för att ladda en normal smartphone upp till tre gånger.

Om du behöver ladda upp ytterligare en gång, laddar powerbanken också upp sig själv om du lägger den i solen. Då ser de inbyggda solcellerna till så att solens energi blir till ström som du kan använda.

3-i-1-powerbanken för foto har ett robust gummiskydd med karbinhake, så att du enkelt kan hänga den utanpå fotoväskan. 

Om du t.ex. är ute och vandrar kan du ha powerbanken hängande utanpå väskan så att den kan laddas i solen medan du själv bränner energi. 

Extra ljus till dina bilder

3-i-1-powerbanken har också en användbar fotolampa som kan lysa i upp till 50 timmar.

På baksidan sitter nämligen 32 LED-lampor som du kan använda för att belysa fina porträtt eller makrobilder, eller dra nytta av när ljuset i omgivningen inte räcker till.

Powerbanken har två olika ljusstyrkor och kan lätt lysa upp ett mörkt rum. Dessutom är den också bra att ha som lampa när du är ute och tältar eller vid andra tillfällen när det är bra att ha lite extra ljus.

Lampan kan också ställas in så att den blinkar kraftigt om du behöver skicka en nödsignal.

Så får du tag på powerbanken för foto

Just nu kan du få 3-i-1-powerbanken till ett exceptionellt bra pris när du börjar prenumerera på Bonnier Digital FOTO. 

Powerbanken har ett värde på 499 kronor, men den kan bli din tillsammans med två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto!

Totalt behöver du bara betala 109 kronor för erbjudandet, och då får du både 3-i-1-powerbanken för foto, 2 nummer av tidningen direkt i brevlådan och naturligtvis också åtkomst till det exklusiva prenumerantuniversumet Fördelszonen där du hittar över 500 videoguider, serier, e-böcker, förinställningar och mycket, mycket mer. 

Vill du också dra nytta av det förmånliga erbjudandet? Här hittar du det!

Bonnier Digital FOTO powerbank fotolampa

När du drar nytta av erbjudandet får du också åtkomst till de senaste 12 numren av tidningen via appen Wype. 

© Bonnier Digital FOTO

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av