Eye-fi Mobi överför själv dina bilder

Nu kan du automatiskt kopiera över dina bilder till smarttelefonen eller surfplattan utan att ha ett trådlöst nätverk i närheten. Allt detta klarar det nya SD-kortet från Eye-Fi.

4 juni 2013

Det finns hopp för oss alla som ännu inte har investerat i en kamera med inbyggt wi-fi. Om du köper det nya SD-kortet från Eye-Fi får du nämligen ett minneskort med ett trådlöst nätverk som kopplar upp sig med din smarttelefon eller surfplatta för att sedan överföra bilderna från kameran.

Det nya Mobi-kortet är enormt enkelt att använda. Du laddar bara ner gratisappen Eye-Fi för iOS eller Android och skriver in en unik kod på tio tecken, så har anslutningen upprättats. Tack vare att SD-kortet har inbyggt wi-fi kan kameran och smarttelefonen kommunicera även i den mest öde obygden.

Dina bilder kan automatiskt säkerhetskopieras till smarttelefonen, och då kan de naturligtvis även lätt delas med andra på t.ex. Facebook. Priset är 50 dollar för ett kort med åtta gigabyte och 80 dollar för ett med dubbelt så stort utrymme. Du kan läsa mer här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av