Rejäl ryggsäck till den aktiva fotoentusiasten

Lowepro är klara med en ny toppmodell i deras Flipside Sport-serie, som både är lätt och har plats för mycket utrustning.

Det är långt ifrån alla fotoryggsäckar som är så lätta och smidiga att de rentutav är inbjudande att ta med på en aktiv fototur i naturen, men det är klart målsättningen med Lowepros kompakta Flipside Sport-serie. Den senaste familjemedlemmen är storebror 20L AW, som har ännu mer utrymme för fotoentusiastens utrustning.

Man kan ha med sig en spegelreflexkamera med batterigrepp och ett stort tele på 300mm F2.8 monterat samt ytterligare en spegelreflex och två objektiv, plus en blixt i väskan. Namnet Flipside betyder att väskan via en midjerem är avsedd att dras fram från ryggen till magen, så att man kan komma åt prylarna utan att helt ta av sig väskan.

Sport refererar till att den både är lätt samt bl.a. har hål för ventilation i ryggmaterialet och axelremmarna så att man inte börjar svettas även om man rör på sig med väskan på ryggen. Dessutom har den plats för en surfplatta eller en liten bärbar dator. Du kan läsa mer på engelska här. Vi förväntar oss ett butikspris på runt 1600 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av