Lowepro uppdaterar populär väskserie

Lowepro uppdaterar populär väskserie

Lowepros populära Slingshot-serie har uppdaterats, och den nya versionen kommer i två storlekar.

28 augusti 2015

För bara ett par veckor sedan skrev vi om att Lowepro hade lanserat en ny serie, och nu är ännu en nyhet klar från väsktillverkaren. Lowepro har nämligen nu tillkännagivit att de har uppdaterat den populära Slingshot-serien. Slingshot Edge blir namnet på den nya modellen som kommer i två storlekar.

”Det är inte mycket som är mer irriterande än att missa ett motiv eftersom man inte hinner få fram utrustningen i tid. Nya Slingshot Edge har konstruerats för att ge enkel åtkomst till utrustningen, samtidig som väskan ger ett bra skydd och har en snygg design”, lovar Tim Grimmer, Vice President of Brand på Lowepro.

Om de två nya modellerna skriver Lowepro:

Slingshot Edge 150 AW Väskan har konstruerats för spegellösa systemkameror med standardzoom monterat, ett extra objektiv, en mindre surfplatta på sju tum och personliga ägodelar. Den är försedd med Lowepros patenterade allvädersskydd, All Weather Cover™.

Slingshot Edge 250 AW Väskan är anpassad för en DSLR-systemkamera med standardzoom monterat, ett extra objektiv, en blixt och en vanlig surfplatta på tio tum samt personliga ägodelar. Den är försedd med Lowepros patenterade allvädersskydd, All Weather Cover™.

Slingväskorna blir tillgängliga under oktober och kommer att kosta:

Slingshot Edge 150 AW, SEK 999:- Slingshot Edge 250 AW, SEK 1249:-

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av