Ge utrustningen en perfekt flygtur

Think Tank är klara med proffsväskor som både dina stora objektiv, kabinpersonalen och du själv kommer att älska.

3 maj 2012

Din dyrbara kamerautrustning ska naturligtvis inte bara kastas in i planets lastrum i en resväska, utan ska följa med som handbagage, så att du kan ta hand om den ordentligt. Det är dock långt ifrån alla fotoväskor som lämpar sig för att åka med i kabinen, men nu har Think Tank designat tre nya i sin Airport-serie, som klarar uppgiften med högsta betyg.

De tre modellerna Airport Accelerator, Airport Commuter och Airport Essentials är alla tillverkade för att överensstämma med de tillåtna måtten för handbagage på internationella flygningar. De har handtag för att lätt kunna placeras i bagageutrymmet ovanför passagerarsätena, och man kommer lätt åt sin Ipad eller bärbara dator.

Toppmodellen Airport Accelerator har plats för två stora spegelreflexer i proffsklass samt en teleoptik på 500 mm. Du kan också få ner en bärbar med 17-tumsskärm i väskan. Den minsta modellen är Airport Essentials, som har plats för en spegelreflex och fyra till sex objektiv samt en liten bärbar med upp till 13-tumsskärm. Du kan läsa mycket mer här på engelska. Väskorna kommer ut på marknaden senare i maj. Vi räknar med att de svenska priserna kommer att ligga mellan omkring 1 600 och 2 500 kronor.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av