Diskreta fotoväskor från Think Tank

Ny serie axelremsväskor under namnet Sub Urban Disguise är anpassad för personer som vill resa lätt och diskret med den viktigaste fotoutrustningen.

29 januari 2013

Amerikanska Think Tank ligger bakom några av marknadens allra bästa fotoväskor, och nu är de snart klara med en ny serie som är en lättare och enklare variant av de befintliga axelremsväskorna Urban Disguise. Kvaliteten sägs vara lika bra, men modellerna i Sub Urban Disguise-serien har gjorts mindre och lättare.

Axelremsväskorna är tillverkade i en diskret design, så att de inte signalerar att de är fyllda med dyr kamerautrustning. Den minsta modellen, Sub Urban Disguise™ 5, har plats till en spegelreflex i standardstorlek med objektiv, eller till en spegellös systemkamera. Toppmodellen Sub Urban Disguise™ 30 är tillräckligt stor för att hysa ett ljusstarkt zoomobjektiv som 70-200 F2.8, och där finns det även plats för en Ipad eller någon annan surfplatta.

Väskornas yttre är tillverkade av ett vattenavvisande material som kallas för Durable Water Resistant. Sub Urban Disguise kommer att börja säljas under februari. Du kan läsa mer om de fyra modellerna på engelska här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av