Få en snygg väska nu med Bonnier Digital FOTO

Få en snygg fotoväska till ett superbra pris med Bonnier Digital FOTO HÄR.

Axelremsväskan: Din bästa vän

Axelremsväskan är en nästintill oumbärlig del av fotografens arsenal. Få en snygg väska nu med Bonnier Digital FOTO

25 maj 2018 av Thomas Lykke Olesen

Få en snygg fotoväska till ett superbra pris med Bonnier Digital FOTO HÄR.

Intresserar man sig för sin fotoutrustning ska man naturligtvis ha en riktig väska. Kamera, objektiv, blixt, m.m. ska vara ordentligt skyddade, så man kan koncentrera sig på det viktiga – bilderna man ska ta.

Just nu kan du få en kompakt axelremsväska tillsammans med Bonnier Digital FOTO. Väskan har plats för de viktiga delarna av din utrustning, och axelremmen gör det lätt att svinga fram väskan och få tag i utrustningen direkt.

Perfekt när det ska gå snabbt

En axelremsväska ska vara kompakt och lätt att ta med ut på uppdrag. Den här sortens väska passar bra på ett uppdrag där man behöver byta objektiv eller montera filter flera gånger, och om det helst ska gå lite snabbt.

Många tycker också att de mindre axelremsväskorna är bra nybörjarväskor eftersom de har plats till den mest grundläggande fotoutrustningen – och ofta lite extra.

Håll koll på din utrustning med Bonnier Digital FOTO

Just nu kan du få en snygg och praktisk fotoväska när du beställer Bonnier Digital FOTO.

Väskan fungerar perfekt både till spegelreflexkamera med objektiv och till systemkamera. Utrustningen ligger i en separat, vadderad insats som ger extra skydd och avdelaren kan tas ur så att väskan även kan användas till annat.

Få en snygg väska nu med Bonnier Digital FOTO

Den har dessutom en ficka för surfplatta, flera fickor för extrautrustning och en skön vadderad läderrem. Väskan är värd 399:–, men just nu kan du få den tillsammans med 2 nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 49:50 HÄR.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av