Fotostativ med mobiltelefon på

Det fjärrstyrda fotostativet har ett värde på 349 kronor, men du kan få det samt två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto och expeditionsavgifter. 

© Bonnier Digital FOTO

Nytt fjärrstyrt fotostativ ger dig bättre bilder

Med Bonnier Digital FOTOs fjärrstyrda fotostativ får du både ett bordsstativ, ett 150 cm högt stativ och en selfiepinne. Just nu kan du få det nya fjärrstyrda fotostativet till ett extraordinärt förmånligt pris med Bonnier Digital FOTO.

28 juni 2019 av Jeppe Vestergaard Jensen

Ett fotostativ kan vara tungt och besvärligt att ha med sig, men samtidigt är det också en nödvändig del av fotoentusiastens packning om du vill ha bra bilder av landskap och mycket annat.

Ett tungt fotostativ är särskilt irriterande när du ska packa en lätt väska inför semestern, där överflödig vikt försvårar flygresan eller belastar ryggen på långvandringen.

Med Bonnier Digital FOTOs nya fjärrstyrda fotostativ slipper du en massa besvär, samtidigt som du får en massa nya möjligheter att ta intressanta och vackra bilder. 

Det fjärrstyrda fotostativet kan användas med mobilen, actionkameran eller en lättare kamerautrustning. 

Få det nya fjärrstyrda fotostativet samt två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto här.

Fjärrstyrt fotostativ ger stabila bilder

Fotostativet har en bred fot som gör det perfekt som bordsstativ.

Det innebär emellertid inte att stativet måste stå på ett bord; det kan absolut stå på stranden, i gräset eller på någon annan plats där du har hittat ett bra motiv. 

Med stativet kan du ta bilder i svagt ljus med en längre slutartid, och det är suveränt när du vill skapa timelapse med mobilen.

Stativet passar perfekt till mobilen, actionkameran eller din lätta kamerautrustning.

Stativet är också lätt att fälla samman och lägga i väskan. Slutligen väger det bara 650 gram, så du kan utan att tveka ta med det i väskan på semestern.

Förläng fotostativet

Det är bra att kunna fotografera en bit upp från markplanet. På så vis kan du ta ännu bättre bilder med mobilen. 

Med det fjärrstyrda fotostativet behöver du bara skruva ihop bordsstativet med den medföljande stången, så att du får ett stativ på 150 centimeters höjd. Nu kan du komponera bilden betydligt friare.

Om du hellre vill ta en selfie med familjen skruvar du bara bort stången från foten och använder den som selfiepinne. Det är också ett fiffigt sätt att fotografera ur svåråtkomliga vinklar med mobilen eller actionkameran. 

Få det nye fjärrstyrda fotostativet samt två nummer av Bonnier Digital FOTO för bara 59,50 kronor + porto här. Du sparar 569 kronor!

Med Bluetooth kommer alla med

När du använder selfiepinnen behöver du inte vara orolig för att bilden tas innan alla är på plats. Du kan nämligen styra utlösaren med den medföljande Bluetooth-fjärrkontrollen.

På så vis kan du ta dina selfies i lugn och ro eller låta fotostativet stå längre bort, så att du kan vara säker på att alla kommer med i bilden.

Stativet passar bäst med lättare kamerautrustning som mobilen, kompaktkameror och actionkameror. Till mobilen medföljer också en mobilhållare av universaltyp som passar med alla mobiler.

Tack vare den smarta Bluetooth-fjärrkontrollen kan du själv också vara med i familjebilden. 

Det ingår även ett kulhuvud av universaltyp

Fotostativet levereras med ett praktiskt och mångsidigt kulhuvud som ger dig oanade möjligheter att placera mobilen eller den lilla kameran helt rätt.

När du använder bordsstativet eller selfiepinnen kan du även använda det medföljande kulhuvudet.

Du kan även montera av kulhuvudet och använda det på dina övriga stativ. Det passar nämligen till de allra flesta kameror. På så vis kan du även uppgradera ett gammalt kamerastativ som är besvärligt att ställa in utan ett bra kulhuvud.

Så får du det fjärrstyrda fotostativet

Just nu kan du få det universella fjärrstyrda fotostativet till ett väldigt bra pris när du börjar prenumerera på Bonnier Digital FOTO.

Fotostativet har i sig ett värde på 349 kronor, men kan bli ditt för bara 109 kronor inklusive porto och expeditionsavgifter. Du får naturligtvis också två nummer av Bonnier Digital FOTO tillsammans med fotostativet.

Tidningarna och fotostativet levereras direkt i brevlådan. Dessutom får du också åtkomst till vårt prenumerantuniversum Fördelszonen med massor av videoguider, informativa e-böcker, förinställningar som du kan använda när du bildbehandlar i Lightroom och mycket mer.

Låter det intressant? Du hittar erbjudandet här!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av