Robust och blixtsnabb backup

Med den senaste hårddisken från Lacie kan du överföra dina bilder i toppfart via Thunderbolt när du t.ex. är iväg på fotoutflykt.

8 oktober 2012

Det finns ingen anledning att kompromissa med hastigheten när du ska säkerhetskopiera dina pangbilder på nästa fotoresa. Med den senaste versionen av Lacie Rugged kan du nämligen överföra bilder blixtrande snabbt med den nya Thunderbolt-tekniken.

Man kan få den med antingen en traditionell, mekanisk hårddisk eller en av de nya SSD-diskarna. Om du väljer den sistnämnda kan du flytta bilder och videor med hela 380 megabyte per sekund. Du kan också använda usb 3, och strömmen kommer via kablarna, så du slipper ta med dig en nätadapter.

Den externa hårddisken är byggd för att kunna klara litet av varje och tål ett fall från 1,2 meter. Dessutom har den inbyggd datakryptering för den som vill vara helt säker på att bilderna inte hamnar i orätta händer.

En hårddisk med 1,0 terabyte lagringsutrymme har ett rekommenderat pris på 2 349 kronor, medan priset är 3 349 kronor om man väljer modellen med en 256 gigabyte SSD-disk.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av