Nya skrivare från Canon ökar användarvänligheten

Canon har lanserat fyra kompakta multiskrivare som är utrustade med nya, omfattande programfunktioner, utvecklade för att ge en bättre utskriftsupplevelse. De nya Pixma-modellerna är optimerade för utskrift från Internet och för att leverera fotoutskrifter i hög kvalitet.

10 augusti 2012

De nya skrivarna från Canon, MP230, MG2250, MG3250 och MG4250 är de första Pixma-modellerna som i standardutförandet har My Image Garden – en samlad plattform som kombinerar alla program som just nu finns till Canons Pixma-skrivare i ett enkelt och lättanvänt användargränssnitt. Den intuitiva programvaran innehåller också en serie nya, avancerade och användarvänliga funktioner som Automatisk layout och Ansiktsigenkänning.

Dessutom är skrivarna kompatibla med Print Your Days, som är Canons nya Facebook-app för pc. Den är utvecklad för att göra det enkelt att skicka och skriva ut bilder direkt från Facebook via en Canon Pixma-skrivare utan annan programvara. Här finns verktyg för automatisk justering av bildens layout, och användaren kan framställa unika kollage-utskrifter med upp till fem bilder på en sida. Det finns också ett urval funktioner för redigering, som kan ge ännu mer kreativa fotoutskrifter.

Alla fyra nya Pixma-skrivare har inbyggd "Auto Power Off" och en ny "Auto Power On"-funktion. Det innebär faktiskt att man alltid kan skicka utskrifter till skrivaren. Dokument och bilder kan enkelt skickas från trådlösa enheter utan att man först måste sätta igång skrivaren manuellt eller stänga av den när man är klar.

Pixma MG4250 är den största av de fyra nya modellerna. Den har en färgskärm på 2,4 tum, och man kan skriva ut via wi-fi utan att behöva använda dator. I den andra änden hittar vi den minsta och billigaste modellen, Pixma MP230, med grundfunktioner för utskrift, skanning och kopiering.

Priserna för de fyra nya modellerna är: Canon Pixma MP230: 500 kronor Canon Pixma MG2250: 500 kronor Canon Pixma MG3250: 700 kronor Canon Pixma MG4150: 900 kronor

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av