Canon Pixma MG6250

Denna stora men eleganta multiskrivare är full av bra funktioner, och Utskrifterna IMPONERaR OSs i hög grad. Vi kan inte heller klaga på priset, men bläcket går snabbt åt.

9 december 2011

Den nya trådlösa multiskrivaren från Canon ger ett minimalistiskt svart intryck när den är släckt. Det är inte förrän maskinen sätts på och man fäller upp skärmen som funktionerna uppe på skrivaren tänds. Man väljer enkelt mellan att kopiera, hämta bilder för utskrift eller skanna genom att röra vid den tryckkänsliga kontrollpanelen framför färgskärmen. Det sker intuitivt och kan hanteras problemfritt av vem som helst. Ofta står det till och med på skärmen precis vilken knapp man ska trycka på. Pixma MG6250 är en av Canons två toppmodeller i den senaste serien av multiskrivare. De är de dyraste, men även de bästa, så fotoentusiasten får garanterat snygga utskrifter. Båda modellerna använder Canons FINE-skrivhuvud och skriver ut i en hög upplösning på 9?600 dpi.

Betyg: 90%

Läs mer Läs HELA artikeln i Digital Foto För Alla nr 18 som finns i butik nu.

BESTÄLL DIGITAL FOTO FÖR ALLA

Slutsats:

En snyggt designad skrivare till fotoentusiasten. Den är enkel att använda och har många spännande funktioner som t.ex. trådlös utskrift via mobila enheter. Skrivaren har en fin färgskärm, och utskriften är nästan ljudlös. Man får mycket fina fotoutskrifter med verkligt bra skärpa. Bläcket försvinner dock för snabbt.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av