Canon Pixma MG4150

Canon senaste skott på Pixma-stammen har funktioner för utskrift från internet utan dator. MG4150 levererar till och med en fin kvalitet för sitt pris.

12 juli 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om Canon Pixma MG4150.

Hur mycket multifunktionsmaskin kan man räkna med att få för 713 kronor? Rätt mycket, visar det sig, om det står Canon Pixma MG4150 utanpå. Det är inte längre någon nyhet att man kan skriva ut och skanna trådlöst, men Canons intentioner med denna Pixma-modell räcker längre, och strategin handlar om att ett ökande antal enheter behöver kunna interagera trådlöst med varandra.

Som så många andra skrivare kan Pixma MG4150 skriva ut via ett trådlöst nätverk, så att man kan skicka sina bilder tagna med smarttelefoner eller pekdatorer till MG4150 via appen Canon Easy Photo Print, som är kompatibel med både iOS och Android. Naturligtvis kan man också skriva ut från en dator utan sladdar eller från alla hemmets datorer som är anslutna till samma nätverk som Pixma MG4150. Dessutom kan man skriva ut från molnbaserade tjänster utan att behöva starta sin dator. Här hittar man till exempel Canons Image Gateway och fototjänsten Picasa. Utbudet av sådana tjänster är dock fortfarande något begränsat.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av