A3-utskrifter i toppkvalitet

Canon förnyar Pixma-serien med fem nya modeller. Bland nyheterna hittar vi både multiskrivare och fotoskrivare till entusiasten.

28 januari 2014

Med modellerna Pixma iP8750, iX6850, MX475, MX535, och iP2850 har Canon utökat sortimentet av multifunktionsskrivare och fotoskrivare i Pixma-serien. De fem nyheterna sägs erbjuda elegant design kombinerat med hög användarvänlighet.

En av nyheterna är Pixma iP8750 som kan skriva ut i formatet A3+. Denna vänder sig främst till fotoentusiasten som vill förbättra kvaliteten ett snäpp. Den använder sex färgpatroner med en separat patron för grått bläck, vilket sägs ge både mycket snygga färgbilder och utskrifter i svartvitt med snygga nyansövergångar. De fina detaljerna åstadkoms bland annat tack vare droppstorleken på endast 1 pikoliter samt upplösningen på 9600 dpi.

Pixma iP8750 har försetts med wi-fi och kan skriva ut via både Google Cloud Print och Apple Airprint, vilket ger möjlighet att skriva ut från en lång rad olika enheter. Dessutom kan användaren genom att ladda ner Canon Pixma Printing Solutions-appen, välja vilka bilder som ska skrivas ut direkt från smarttelefonen eller surfplattan, samt inte minst storlek och papperskvalitet. Priserna på de nya modellerna är ännu inte kända.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av