Drone DJI Phantom 4

4 anledningar till att vi gillar nya DJI Phantom 4

Vi håller på att testa den nya drönaren, DJI Phantom 4, och detta är vad vi hittills gillar mest.

6 april 2016

1. Blixtsnabb I sportläget går det att flyga i upp till 72 km i timmen. Det är verkligen kul (och lite farligt), och det pirrar i magen. Drönaren vänder också på ett ögonblick när man drar i joysticken.

2. Tänker själv Phantom 4 har fått sensorer som gör att den kan undvika hinder. Och det fungerar. Vi har till och med testat på elstängsel, där drönaren snällt stannar cirka två meter innan det skulle gå illa.

3. Välbyggd Konstruktionen har förbättrats jämfört med tidigare modeller, så 4:an är robustare, snyggare och bättre genomtänkt än någonsin tidigare.

4. Batteritiden Phantom 4 levereras med ett något bättre batteri, så du kan flyga lite längre, och det medföljer också en liten bärväska med metallås för drönaren. Så tillbehöret får också pluspoäng.

DJI Phantom 4 kan spela in video i 4K, väger 1380 gram och är enligt tillverkaren: "The sexiest drone that DJI ever designed". Den kostar ca 16 000 kronor.

DJI Phantom 4 drönare

Det är ännu för tidigt att dra några slutsatser om hur kameran presterar, men vi återkommer naturligtvis med ett fullständigt test under ett senare tillfälle. Här kan du däremot se en video från en av våra första vändor med Phantom 4:

Se också vad som finns i kartongen när man öppnar den:

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av