Just nu kan ringlampan med stativ och färgreglering bli din för 0 kronor när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor inkl. leverans. 

© Bonnier Digital FOTO

Därför ska du ha en ringlampa

Bonnier Digital FOTOs ringlampa med stativ och färgreglering ger dig möjlighet att belysa dina motiv på ett enkelt, snyggt och effektivt sätt.

16 december 2022 av Redaktionen

Här på redaktionen älskar vi ljus. Bra ljus, väl att märka. Och tyvärr kan bra ljus vara en bristvara här uppe i Norden. Dagarna är korta under vintern, och även på sommaren kan ljuset vara helt otillräckligt om man fotar inomhus. 

Ett sätt att lösa problemet är den här nya ringlampan, som har väckt stor entusiasm på redaktionen

En ringlampa är oumbärlig för fotografer som vill förvandla ett helt vanligt rum till en fotostudio. Lampan kan användas till porträtt, makro, produktfoto, videomöten och mycket mer.

I vanliga fall kan en lampa vara rätt skrymmande och kosta många hundra eller till och med tusen kronor. Men just nu kan vår geniala ringlampa med stativ och färgreglering, som vi är helt tokiga i på redaktionen, bli din för 0 kronor när du beställer två nummer av Bonnier Digital FOTO för 148 kronor.

Du sparar 643 kronor!

Se erbjudandet här

Att ta spännande porträtt hemma har aldrig varit enklare. 

© Bonnier Digital FOTO

Det här får du med Bonnier Digital FOTOs ringlampa med färgreglering

Den ringformade designen ger samma ljusmängd från alla håll och tar därmed bort fula skuggor på bilderna. Du får ett elegant och jämnt ljus, och som en extra bonus kan du få effektfulla, små ringformade speglingar i ögonen på dina porträtt.

Om du vill använda ringlampan med stativ och färgreglering för videomöten eller selfies, kan du enkelt sätta fast din telefon på den flexibla hållaren i mitten av ringen. Då kan du vara säker på att se bra ut i det perfekta ljuset.

Ringlampan har 10 ljusstyrkor och 24 olika färgtoner som regleras med den medföljande fjärrkontrollen. När du använder vanligt vitt ljus utan färg kan du välja mellan varmt, neutralt och kallt ljus. Du kan ansluta ringlampan till en strömkälla med hjälp av den medföljande USB-kabeln, så du kan använda såväl eluttaget som en dator eller en powerbank.

Allt kan snabbt vikas ihop så att det enkelt ryms i fotoväskan.

Få en ringlampa med stativ och färgreglering här

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av