Nu kommer Windows 10

Onsdagen den 29 juli släpps den nya versionen av Windows, och du kan uppgradera alldeles gratis.

På onsdag släpper Microsoft den nya versionen av sitt operativsystem, med bland annat en alldeles ny Start-meny med åtkomst till program och liknande som du själv kan anpassa. Dessutom omfattar Windows 10 den nya webbläsaren Edge.

Appen Foton är också en del av Windows 10, och den håller ordning på alla dina bilder från olika enheter om du lägger dem i molntjänsten OneDrive. Foton kan till och med automatiskt förbättra bilderna i bakgrunden så att sneda horisonter och röda ögon åtgärdas. Appen sparar originalet ifall du inte gillar ändringarna.

Det bästa är dock att du inte behöver köpa en ny dator för att få glädje av det nya operativsystemet. Om du har en dator med Windows 7 SP1 eller Windows 8.1, och som är kompatibel med Windows 10, kan du nämligen uppgradera alldeles gratis.

Redan i dag kan du säkra din gratis uppdatering genom att klicka på den lilla Windows-ikonen i systemfältet. Klicka sedan på ”Reservera en kostnadsfri uppgradering”. Sedan laddas Windows 10 automatiskt ned när det blir tillgängligt.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av