Överför bilder trådlöst

Tack vare spridningen av ny teknik som trådlösa kameror är det nu lättare och billigare att skicka bilder från kameran till datorn utan sladdar. Här får du de tre bästa lösningarna.

6 oktober 2012

Ladda ned hela artikeln och läs mer om hur du får perfekta höstbilder

Trådlös bildöverföring har kommit för att stanna. Tekniken, som tidigare var få förunnad, är på väg att bli vardagsmat, och den blir ständigt enklare. Teveapparater, mobiltelefoner, mikrovågsugnar och en massa andra instrument använder radiovågor. Det gäller också eye-fi-minneskort samt kameror med trådlös överföring av bilder. Eye-fi-korten har inbyggd antenn som möjliggör den trådlösa överföringen, och även om räckvidden på omkring 20 meter inte är överväldigande är det ändå tillräckligt för de flesta.

Vi har valt ut tre användbara lösningar för snabb och enkel bildöverföring. Den enkla lösningen är kameror med inbyggt wi-fi; den praktiska är de populära eye-fi-korten, och den professionella är avancerade trådlösa sändare till spegelreflexkameran. Här i artikeln kan du se hur de enskilda lösningarna fungerar och vilka fördelar var och en har, så att att du kan välja rätt för just dina behov. Det enda du behöver är et trådlöst hemmanätverk.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av