Morten Hilmer Seasons

Just nu kan du se säsong 2 av vår videoserie Seasons gratis under en begränsad period. Du som prenumererar kan se alla tre säsonger närhelst det passar dig. 

Vi firar den nya säsongen av Seasons: Fritt fram att se Seasons 2 (under en begränsad period)

Vi firar den tredje säsongen av Seasons och ger dig fri åtkomst till förra säsongen av den spännande och lärorika serien med naturfotografen Morten Hilmer.

12 september 2018

Som naturfotograf är hela världen din lekplats. Det vet naturfotografen Morten Hilmer bättre än många andra.

I Bonnier Digital FOTOs videoserie Seasons kan du under tre säsonger följa Morten Hilmer när han ger sig ut i naturen för att fotografera landskap, natur och vilda djur. 

Vi har precis släppt den tredje säsongen, där Morten Himler beger sig till Finland för att fotografera storslagna landskap och vilda rovdjur.

Du kan se den nya, tredje säsongen av videoserien Seasons i Fördelszonen, en del av bonnierdigitalfoto.se som bara är till för prenumeranter av tidningen.

Här kan du läsa mer om vad du kan se och lära dig i Seasons 3

Seasons videoserie Morten Hilmer

I den tredje säsongen av Seasons fotograferar Morten Hilmer vilda djur i Finland. Du behöver prenumerera på tidningen för att se serien i Fördelszonen. 

Begränsad period: Fri åtkomst till Seasons 2

Även om du inte prenumererar på tidningen kan du under en begränsad tid se den andra säsongen av Seasons helt gratis. 

Just nu firar vi den nya, tredje säsonge genom att ge alla (även du som inte prenumererar på tidningen) gratis åtkomst till den andra säsongen av Seasons, där Morten Hilmer är i Danmark för att fotografera fåglar.

> Här kan du se Seasons 2 gratis under en begränsad period.

Vill du inte nöja dig med den andra säsongen av Seasons? Börja prenumerera i dag, så får du genast möjlighet att titta på alla tre säsonger av Seasons i Fördelszonen.

Just nu kan du få 2 nummer av Bonnier Digital FOTO med den utmärkta boken 100 tips och kurser om bildbehandling för bara 98 kroner inklusive porto och expeditionsavgifter. Här hittar du erbjudandet. 

Morten Hilmer seasons

Njut av den vackra naturen vid den danska fågelklippan Bulberg i Seasons 2, som du under en begränsad period kan se även utan att prenumerera. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av