Den stora semesterguiden

Om du prenumererar kan du ladda ned vår e-bok i Fördelszonen och spara den på t.ex. en surfplatta.

© Shutterstock

Ladda ned vår nya e-bok: Guide till bättre resebilder

I en ny e-bok guidar vi dig till hur du får med dig perfekta bilder hem från semesterresan. Vi hjälper dig med förberedelser, fotografering och hur du kan visa upp bilderna efteråt.

20 maj 2019 av Kristoffer Engbo

I en ny e-bok har vi sammanställt våra bästa researtiklar som du kan läsa som en perfekt förberedelse för att ta bra bilder på semestern.

I boken får du tips på hur du packar optimalt, så att du får med dig rätt utrustning och undviker problem på t.ex. flygresan. Vi berättar också om tre bra appar som är värda att ladda ned innan du ger dig av.

Bättre resebilder i dåligt väder

Du kan också läsa om hur du kan gå tillväga om allt inte går som förväntat på resan. Till exempel om vädret är lynnigt eller om en massa andra turister skymmer sikten.

I e-boken hittar du också en artikel om fotografering under vattnet, där vi bland annat tipsar om kamerainställningar och komposition.

När du har kommit hem från resan ska bilderna sorteras och visas upp, och det får du också handfasta tips om i e-boken.

> Läs också: Så tar du bättre gatubilder på semestern

Här hittar du e-boken ”Stora semesterguiden”

Boken är i pdf-format, och du kan bland annat spara den på mobilen eller surfplattan, så att du alltid har den till hands på resan.

Du hittar e-boken i Fördelszonen som bara är till för Bonnier Digital FOTOs prenumeranter.

Ladda ned e-boken Stora semesterguiden” här.

I Fördelszonen finns bland annat också två nya videor i vår serie ”Fotoskolan” där vi går igenom hur du kan få mycket bättre kontroll över skärpedjupet när du fotograferar.

Så kommer du igång med Fördelszonen.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av