Morten Hilmer Seasons

I videoserien Season följer du naturfotografen Morten Hilmer på uppdrag.

© Bonnier Digital FOTO/Morten Hilmer

Fråga naturfotografen – och få svar i videoserien Seasons

Nu har du chans att påverka innehållet i nästa säsong av vår videoserie Seasons. Du kan nämligen skicka in dina frågor till naturfotografen som kanske besvarar dem i videorna.

11 oktober 2018 av Kristoffer Engbo

I Fördelszonen här på bonnierdigitalfoto.se hittar du vår egenproducerade videoserie Seasons som vi har skapat i samarbete med naturfotografen Morten Hilmer.

För tillfället kan du se de första tre säsongerna, som består av 12 korta avsnitt vardera, där du följer med Morten Hilmer på uppdrag i Norge, Danmark och Finland.

Snart sätter vi igång med inspelningarna av den fjärde säsongen i Sverige, och nu har du chansen att påverka innehållet.

Skicka in dina frågor till naturfotografen

Om du har frågor om hur naturfotografen arbetar kan du nämligen skicka dem till oss. Då kan det hända att Morten Hilmer besvarar dem i någon av videorna i nästa säsong.

Du kan fråga om hans fotoutrustning, allmän kamerateknik, rent praktiska detaljer som rör bl.a. kläder, övernattning och tält när han är ensam i vildmarken, eller något annat som du är nyfiken på.

Du kan skicka dina frågor till Morten Hilmer i ett mejl till [email protected] där du skriver "Seasons" i ämnesraden. Vi behöver dina frågor senast onsdagen den 17 oktober.

Se de tidigare säsongerna nu

Som sagt ligger det redan tre säsonger av videoserien i Fördelszonen, vår egen vrå av internet, som bara är till för våra prenumeranter, med videor, guider och mycket mer.

Det går absolut att se de olika säsongerna oberoende av varandra, så du behöver alltså inte börja med Säsong 1. Totalt finns det 36 avsnitt med olika tips om naturfoto, fågelfotografering, landskapsfoto och mycket mer. 

I den första säsongen åker Morten Hilmer till Dovrefjell i Norge, där han är på jakt efter bilder av myskoxar.

I den andra säsongen går färden till fågelklippan Bulbjerg i Danmark för att fotografera fåglar vid kusten.

I den tredje säsongen fotograferar Morten Hilmer landskap, björnar och rävar i Finland.

> Du kan få åtkomst till Fördelszonen och videoserien Seasons för bara 29 kronor. Här hittar du erbjudandena.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av