Titta in hos tre annorlunda Instagrammare

Sök inspiration och underhållning hos snygga och roliga Instagram-profiler. Börja med att hänga med ut i världen, utforska en man och hans hund och garva åt galna snubbelbilder.

4 december 2015

Saknar du inspiration till udda, snygga eller bara annorlunda bilder? Då kan du gå in på Instagram och börja med de här tre profilerna.

@muradosmann Med sina fantastiska bilder ur unika vinklar på äventyrliga platser gjorde Murad Osmann hashtaggen #followmeto till en sann Instagram-legen. Häng med på resan och låt dig inspireras och överväldigas.

@thiswildidea Genom en sorts fotodagbok ger fotografen Theron Humphrey sina följare en skojig, snygg och speciell inblick i relationen mellan honom själv och hans trogne följeslagare, hunden Maddie.

@__remmidemmi Det blir aldrig tråkigt när Sandro Giordano publicerar sina galna och komiska bilder av människor som har ramlat hårt med ansiktet före ner i marken.

Får du inte nog av de roliga och speciella snubbelbilderna kan du läsa vår intervju med Sandro Giordano, som faktiskt inte alls är fotograf men däremot skådespelare. Han berättar om sina bilder och berättelserna om girigheten, misstagen och sportresultaten som hör till.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av