Sony World Photography Awards

Sony World Photography Awards öppen för bidrag

Nu kan du skicka in ditt bidrag till världens största fototävling, Sony World Photography Awards.

30 juni 2016

Både amatörer, studerande, ungdomar och proffs kan tävla om priserna i Sony World Photography Awards som är världens största fototävling.

När du skickar in ditt bidrag deltar du också automatiskt i de nationella tävlingarna, där Danmark och Island har klumpats samman medan Sverige, Norge och Finland har sina egna nationella tävlingar.

Förutom den öppna tävlingen, där alla kan delta med sina bästa bilder, finns det också en tävling för professionella fotografer, en ungdomstävling med en åldersgräns mellan 12 och 19 år samt en för studerande.

Stora priser

I den öppna tävlingen kan du skicka in bilder i 10 olika kategorier, där det utses en vinnare i varje kategori.

Den totala vinnaren av hela den öppna tävlingen får ungefär 42 000 kronor (5000 USD) i prispengar samt en inbjudan att delta i prisutdelningen vid ett evenemang i London. Dessutom ställs hens bilder ut på Sony World Photography-utställningen i Somerset House i London.

För proffsen är den sista inlämningsdagen för tävlingsbidrag den 10 januari 2017. Sista dagen för att skicka in bilder till den öppna tävlingen och ungdomsklassen är den 5 januari, medan de studerande behöver skicka in sina bidrag senast den 5 december.

Läs om Sony Photography Awards och hur man anmäler sig här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av