Skynda dig: Häng med på läsarresa till Österrike

Det finns fortfarande ett fåtal platser kvar till vår spännande läsarresa till Österrike i slutet av maj, så unna dig en härlig fotoexpedition.

15 maj 2013

Alperna har några av världens vackraste landskap, så då är det ju perfekt att hänga med DIGITAL FOTO för alla på fotoworkshop till Österrike, där det finns massor av möjligheter att ta fantastiska bilder. Du får naturligtvis samtidigt undervisning som gör dig till en bättre fotograf.

Fotoworkshoppen leds nämligen av de två professionella naturfotograferna Morten Hilmer och Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi kommer att bo på ett trevligt hotell vid Österrikes högsta berg Grossglockner, och härifrån kommer vi även att åka på utflykt till Europas högsta vattenfall i Krimml. Med lite tur kan vi fotografera djur som lammgam och murmeldjur.

Vi avreser lördagen den 25 maj och kommer hem fredag den 31 maj. Vi kör i buss från olika städer i Danmark till Österrike. Priset är 7659 kronor för prenumeranter. Om du inte är prenumerant kostar resan 8345 kronor. Du kan anmäla dig till resan här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av