Ny spännande läsarresa

Följ med Digital Foto för alla på exklusiv fotosafari till Tanzania, och bli guidad av känd naturfotograf. Naturligtvis med läsarrabatt.

4 april 2013

I dag kommer DIGITAL FOTO för alla nr 6/2013 med en spännande artikel om en helt ny fotoresa till Tanzania. Här kan du resa i fint sällskap av den världskända naturfotografen Steve Bloom. Vi har naturligtvis sett till att du får en rejäl rabatt på den exklusiva fotosafarin.

Safarin äger rum den 17-25 oktober 2013, och man får möjlighet att tillsammans med den prisbelönta naturfotografen Steve Bloom uppleva den östafrikanska savannen. Nationalparken Serengeti finns också med på Unescos lista över områden med särskild bevarandestatus. Här får man möjlighet att fotografera bl.a. gnuer, antiloper, zebror, lejon, noshörningar, krokodiller och elefanter. Resan görs i samarbete med Better Moments som arrangerar exklusiva workshops av mycket hög kvalitet för fotointresserade.

DIGITAL FOTO för alla kan erbjuda dig en rabatt på 3500 kronor, så det totala priset för resan blir 39 880 kronor. I resans pris ingår flyg, inkvartering på hotell och i lyxiga tält samt undervisning av Steve Bloom. Fotoexperter från DIGITAL FOTO för alla och Better Moments kommer också att vara på plats och redo att hjälpa dig.

Du anmäler dig på better-moments.com. Det finns plats till totalt 16 deltagare.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av