Häng med på läsarresa till Österrike

Sista chansen: Nu finns det bara ett fåtal platser kvar till vår läsarresa till Österrike i slutet av maj, så skynda att anmäla dig. Observera för övrigt de ändrade datumen.

22 februari 2013

I Alperna hittar man några av världens vackraste landskap, och nu kan du följa med DIGITAL FOTO för alla på fotoworkshop till Österrike, där det finns massor av tillfällen att ta underbara bilder, samtidigt som du får undervisning som gör dig till en bättre fotograf.

> Du kan anmäla dig till resan här

Fotoworkshopen leds nämligen av de båda professionella naturfotograferna Morten Hilmer och Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi kommer att bo på ett trevligt hotell vid Österrikes högsta berg Grossglockner, och härifrån ska vi också ta en utflykt till Europas högsta vattenfall i Krimml. Med lite tur kan vi fotografera djur som lammgam och murmeldjur.

Vi har tidigare skrivit att resan äger rum från fredag till torsdag, men vi avreser lördagen den 25 maj och kommer hemfredagen den 31 maj. Vi åker med buss från ett antal orter i Danmark till Österrike. Resan kostar 7659 kronor för prenumeranter. Om du inte är prenumerant kostar resan 8345 kronor. Du kan anmäla dig till resan här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av