Följ med oss på en ny läsarresa

Nu kan du följa med DIGITAL FOTO för alla på en skräddarsydd fotoresa till Österrike. Förutom de vackra motiven ingår professionell undervisning, och som prenumerant blir resan extra billig.

29 januari 2013

I Alperna hittar man några av världens vackraste landskap, och nu kan du följa med DIGITAL FOTO för alla på fotoworkshop till Österrike, där du får möjlighet att ta massor av härliga bilder, samtidigt som du får undervisning som gör dig till en bättre fotograf.

Fotoworkshoppen leds nämligen av de två professionella naturfotograferna Morten Hilmer och Søren Koch samt DIGITAL FOTO för allas redaktionschef, Kristoffer Engbo. Vi kommer att bo på hotell vid Österrikes högsta berg Grossglockner, och härifrån ska vi också bege oss till Europas högsta vattenfall i Krimml. Med lite tur kommer vi att få möjlighet att fotografera djur som lammgam och murmeldjur.

Resan äger rum den 24 till den 30 maj, och vi avreser med buss från Danmark till Österrike. Resan från Sverige till Danmark ingår inte i priset som är 7659 kronor för prenumeranter. Om du inte prenumererar på tidningen kostar resan 8345 kronor. Du kan läsa mer om resan i DIGITAL FOTO för alla nr 3, som kommer ut den 31 januari. Vi börjar ta emot bokningar till resan den 2 februari klockan 19.00, men du får skynda dig, för det finns bara 49 platser på resan.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av