De här videorna blev virala under 2015

Den dansande hamstern, en förklädd Ronaldo och en vågad reklam från grannarna i väster. Här kan du se några av de videor som vi skrattade mest åt under det gångna året.

I det kommande numret av tidningen som kommer ut vilken dag som helst, går vi igenom det gångna året i pressbilder, redaktionens bilder och bilder från sociala medier. Men året kom ju också med en massa videor som fick stor uppmärksamhet. Här är ett axplock av de skojiga, förargande eller underliga klippen:

Lustiga säkerhetsinstruktioner Ingen tar någon notis när kabinpersonalen går igenom säkerheten innan flyget lyfter, men det är annorlunda på det här kanadensiska flygplanet. Stewarden kryddade nämligen sina rutiner med en rad komiska infall.

Du kan se originalvideon här.

Tom Cruise sjunger ut Talkshowvärden Jimmy Fallon fick en hel del internetframgångar under året. En av dem var en video där Tom Cruise gästar The Tonight Show och deltar i en så kallad lipsync battle. Skådespelaren och värden tävlar om vem som är bäst på att mima till låtar … och de är skrämmande bra på det.

Ronaldo driver med folk Christiano Ronaldo klädde ut sig till en luggsliten hemlös man och vandrade nedför Madrids gator, där han imponerade de förbipasserande med sina fotbollskonster innan han, till allas stora överraskning, avlägsnade sin förklädnad. Videon ingick i en reklam för fotbollsspelarens nya hörlurar.

Akrobatisk hamster Någon spelade in en hamster som roade sig med att göra baklängesvolter på löpande band. Klippet visades över 100 000 gånger på ett fåtal dagar.

Den ekivoka Spies-reklamen ”Do it for mom” heter resebolaget Spies reklamhit som efter bara ett dygn hade fått omkring 1,5 miljoner visningar. Videon skal locka föräldrar som är sugna på barnbarn att investera i en resa till ett soligt och varmt resmål för sina vuxna barn … så de kan få lite tid för sig själva, så att säga.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av