Vinn årets kanske snyggaste fotobok

Vinn årets kanske snyggaste fotobok

Naturfotografen Morten Hilmer har gett oss möjlighet lotta ut två exemplar av hans fina fotobok Silence or the north. Läs vidare om du vill vinna boken till dig själv eller någon som du gillar.

12 december 2017

Tävlingen är slut och vinnarna har blivit anmäld direkt. Grattis till Anne från Danmark och Lars från Sverige.

--------------------------------

Morten Hilmer är en väldigt välrenommerad naturfotograf. Han har fotografer över nästan hela världen, men det är särskilt de arktiska trakterna som ligger honom varmast om hjärtat; han har till exempel tidigare varit guide på vår läsarresa till Svalbard.

Tidigare i år gav han ut en ovanligt tjusig fotobok, Silence of the north, med flera av hans nordiska bilder som åtföljs av korta berättelser på engelska och danska i samma bok.

Vi blev väldigt förtjusta i den vackra boken, som i hög grad uppmuntrar till stillhet och meditation. Du kan läsa vår recension av boken här.

Du kan vinna Silence of the north

Morten Hilmer har gett oss två exemplar av boken att lotta ut till er. Det enda du behöver göra är att svara på frågan här nedan.

Samtidigt godkänner du att ta emot vårt nyhetsbrev så att du alltid är uppdaterad på alla nyheter inom fotobranschen, och dessutom får du varje vecka tips och knep om fotografering.

Om du redan prenumererar på vårt nyhetsbrev kan du ändå vara med och tävla. Använd bara samma e-postadress som du prenumererar med, så att systemet inte tror att du vill ha två upplagor av nyhetsbrevet.

Vi lottar ut böckerna före julen. Vinnarna kontaktas direkt.

Boken "Silence of the north" av Morten Hilmer kostar 797 kronor. Du kan köpa den här.

 


Vad skulle du helst fotografera om du bara fick välja en enda genre?


Dina uppgifter

Ja
Nej

Tävlingen är tyvärr avslutad!

Se fler tävlingar

Du har redan tävlat
Tack för att du är med och tävlar!

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av