E-böcker från Fördelszonen

Du kan bland annat ladda ner massor av e-böcker när vi tar bort spärren på populärt innehåll i fyra dagar.

Vi låser upp: Ladda ner innehåll från Fördelszonen i 4 dagar

Vi har låst upp en del av det mest populära innehållet i Fördelszonen, så att du kan hämta e-böcker och guider samt se videor för fotografer utan inloggning i fyra dagar.

8 december 2022 av Kristoffer Engbo

Fördelszonen är vår digitala värld med massor av lärorika videor, pedagogiska e-böcker, praktiska guider och mycket mer. Eftersom Fördelszonen är reserverad för prenumeranter på Bonnier Digital FOTO krävs vanligtvis en profil och inloggning för att få tillgång till allt innehåll.

Det gäller dock inte en del av det mest populära innehållet som vi låser upp i fyra dagar, vilket innebär att du kan hämta e-böcker och guider samt se videor om exempelvis kamerateknik och bildbehandling.

Innehållet är öppet från torsdag 8 december 2022 klockan 10.00 och vi låser det igen måndag förmiddag den 12 december. Du har alltså torsdag, fredag och hela helgen på dig att hämta innehåll, och du behöver varken registrera dig eller logga in.

Video på datorskärm

Du kan till exempel se videoserien Kameraskolan, där vi går igenom funktioner i din kamera.

Du kan bland annat ladda ner fickguider till de stora kameramärkena samt e-böcker om bildbehandling, vackra motiv och fototeknik. Du kan bland annat hämta vår kompletta nybörjarguide där du kan läsa om utrustning, grundläggande inställningar och komposition. Det finns fler än tio e-böcker att ladda ner.

E-bok: Komplett nybörjarguide

Bland e-böckerna du kan ladda ner finns vår kompletta nybörjarguide för fotografer.

Du kan också se våra videor i Kameraskolan, som består av hela 58 avsnitt som går igenom funktioner och knappar i kameran. Det finns även videor om bildbehandling i exempelvis Photoshop och Lightroom.

Du kan se allt innehåll vi låser upp här.

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av