Stort temanummer: Få ut mesta möjliga av våren och Fördelszonen

Våren är en av de bästa tidpunkterna att fotografera, och med Bonnier Digital FOTO 7/2020 blir du redo för årstiden. Samtidigt lanserar vi en helt ny version av vårt populära prenumerantuniversum Fördelszonen.

27 april 2020 av Redaktionen

Bonnier Digital FOTO nummer 7/2020 är ett stort temanummer om våren. Vi visar hur du kan få ut mesta möjliga av vårens alla aktiviteter, från makro till vårrengöringen av utrustningen. 

Du får flera olika artiklar med vårtema, och vi vågar nästan garantera att du är redo att ge dig ut i den spirande grönskan när du har läst hela tidningen. 

Allt detta ingår i temanumret om våren

  • 4 steg till fotografering av insekter 
  • Gör kameran redo för våren
  • Kurs: Radera dåliga bilder med flaggor
  • Kurs: Kom nära de små motiven 
  • Kurs: Lägg samman flera makrobilder 
  • Intervju med makrodrottningen Anna Ulmestrand
  • Ny serie som nördar in sig på alla aspekter av kameran
  • Nyheter, vår frågelåda Fråga oss samt recensioner.

En ännu bättre Fördelszon

Det finns alltså en massa trevlig läsning i Bonnier Digital FOTO nummer 7/2020. Och när du har läst klart kan du passa på att besöka vår Fördelszon, som nu har kommit i en ny version. 

Den nya webbplatsen har nu ännu bättre funktionalitet, och så har vi fyllt den med massor av helt nytt innehåll. 

Vi lanserar nämligen inte mindre än 4 bra nyheter. Du kan nu få massor av vägledning med vår livlina, där vi ger dig svar på en lång rad frågor. I Photoshop-akademin hittar du massor av kurser som gör dig ännu bättre på att använda programmet. Och så kan du även helt exklusivt läsa våra recensioner och tester före alla andra. 

Den stora, fjärde nyheten är att du även får det intelligenta bildbehandlingsprogrammet Skylum Luminar 3 helt gratis när du prenumererar. Luminar 3 är ett av våra favoritprogram, och det har ett värde på 754 kronor, men våra prenumeranter kan ladda ned det utan extra kostnad. 

Se alla nyheterna i Fördelszonen här. 

Kanske detta kommer att intressera dig ...

Kanske är du intresserad av